ПРИЗИВ към политическите сили

От Инициативния комитет за произвеждане на местен референдум за Морската градина и крайбрежната зона на град ВарнаУважаеми дами и господа,
Уважаеми Кандидати за народни представители,


Остават броени дни до 26 април, когато е крайният срок за внасяне на подписката за местния референдум за Морската градина и крайбрежната зона на град Варна. Необходимо е активизиране на всички, които милеят за любимия варненски парк, за да съберем нужните още няколко хиляди подписа.

Предложението е варненци да си кажат думата по следните въпроси:
1. Да достига ли паркът „Морска градина“ до морето, като включва изцяло крайбрежната зона от ската до морския бряг?
2. Да бъде ли крайбрежната зона на град Варна паркова зона за отдих с обекти за хранене, спорт, атракции и развлечения, но без жилища, ателиета, офиси, молове, хотели, казина, конгресни центрове и яхтени пристанища?

По този повод приканваме централите на политическите сили и всеки отделен кандидат за народен представител от община Варна, да изразят ясна позиция пред своите симпатизанти по следния въпрос:

Одобрявате ли предложението съдбата на Морската градина и крайбрежната зона на град Варна да се реши от самите варненци чрез референдум?


Обединението на обществото е нужно за по-доброто ни общо бъдеще. Желанието на хората сами да решават важни въпроси бе ясно изразено в многолюдни протести. Затова ще сме благодарни за Вашето съдействие, независимо от партийните пристрастия във връзка с предстоящите избори. Морската градина е на всички!

Юлиян  Чолаков, тел. 0888491445
Председател на Инициативния комитет
Гр. Варна, 18.04.2013 г.ПП. Всеки може да разпечата бланката от интернет (http://sopa.bg/request.php?1811) и да събира подписи или да изпрати доброволци на постоянния ни пункт на централния вход на Морската градина делничен ден от 17,30 до 20 ч., събота и неделя от 10 до 20 ч.Адреси, на които е изпратено писмото:
varna@gerb.bg, pr@gerb.bg, info@gerb-bg.com, paunov@gerb.bg, bsp-varna@abv.bg, bsp-varna@yahoo.com, bsp_vn@mail.bg, bsp@bsp.bg, centrala@ataka.bg, karadayi@dps.bg, dsb@dsb.bg, dsb_varna@abv.bg, presscenter@sds.bg, k.arabadjiev@gmail.com, varnaos.ndsv@abv.bg, presscenter@ndsv.bg, secretary@ndsv.bg, centrala@rzs.bg, press@rzs.bg, bulgariangreens@gmail.cominfo@zelenite.bg, vdrobenov@gmail.com, info@vmro-varna.com, vmro@vmro.bg, info@gord.bg, office@grajdani.bgpress@grajdani.bg, r.cimentarov@ppliberalenalians.com, georgeganchev@gmail.com, partianpo@gmail.com, frontoffice@novaalternativa.bg, presscenter@novaalternativa.bg, novalternativa@abv.bg, arapia@abv.bg, daha@mail.bg, slavkovnezavisim@gmail.com

Сдружение за оптимизиране на правосъдието и администрацията - СОПАПреглеждания днес: 1

Преглеждания общо: 2539

изпрати на приятел изглед за печат създай pdf с тази новина
Публикувано на 18.04.2013 - 16:47:35