СОПА с предложение до кандидатите за кмет


     За 19.09.2011г. от 14,00 часа в Административен съд - Варна е насрочено адм. дело № 1835 /2011г. - СОПА срещу кмета, заради необслужването на граждани в община Варна в петък следобед. Община Варна е единствената с такова работно време и следователно Кирил Йорданов е единственият кмет, който не зачита избирателите си в петък следобед. 
     До скоро кметствата на район „Одесос” и район „Приморски” също не работеха с граждани в петък следобед, но съдът ги задължи да го правят. Кирил Йорданов обаче отказва да го направи доброволно, харчейки за съдебни разноски парите на същите граждани, които не допуска да припарят в общината в петък следобед. И въпреки това има наглостта да се кандидатира отново.
     Затова СОПА предлага на всички кандидати да изразят предизборно становище относно неработенето на Община Варна с граждани в петък следобед, за да може след изборите положението да не е същото.

     Към делото всеки има възможност да се присъедини безплатно, като е желателно искането да се подаде в Административен съд - Варна преди началото на съдебното заседание. Досега са подадени две такива искания. Примерна бланка има на адрес http://www.sopa.bg/request.php?1422. Документите по адм. дело № 1835 /2011г. са на адрес http://www.sopa.bg/news.php?extend.132ВИЖ ОЩЕ 

Сдружение за оптимизиране на правосъдието и администрацията, СОПА  Преглеждания днес: 2

Преглеждания общо: 2553

изпрати на приятел изглед за печат създай pdf с тази новина
Публикувано на 14.09.2011 - 14:38:09